RESERVEER TICKETS

Veelgestelde vragen

Klik op een van de onderwerpen om meer te weten te komen. Klik nogmaals om een onderwerp te sluiten. Heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een e-mail!

Wat is WONDR?

WONDR is een meeslepende ervaring, een met confetti bestrooide speeltuin bomvol kleuren en sensatie ontworpen door de meest creatieve geesten van Amsterdam. Onze interactieve tentoonstelling is een plek voor iedereen. Voor elke leeftijd. De plek om met elkaar te verbinden en te beleven: dansen, zingen, schilderen, schrijven, zwemmen, nieuwe vrienden maken en vooral een geweldige tijd hebben.

Waarom WONDR?

Bij WONDR geloven we dat verwondering hét geheime ingrediënt voor geluk is. Het brengt inspiratie, verbeelding en vreugde in ons dagelijks leven. We geloven dat onze wereld hier veel meer van kan gebruiken. Om het magische gevoel van verwondering onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden, zijn we een reis begonnen. Een reis om een interactieve ervaring te creëren die de zintuigen verblindt, verleidt en vooral weet te boeien. Een avontuur dat je uitnodigt te ontdekken, te spelen en voor even de razendsnelle wereld buiten te vergeten.

Waar is WONDR gevestigd?

WONDR is gevestigd in Amsterdam-Noord, de coolste buurt van de stad! Ons adres is Meeuwenlaan 88. Vanaf metrostation Noorderpark is het nog geen 5 minuten lopen.

Hoe kom ik het makkelijkst bij WONDR?

Klik hier voor informatie over hoe je bij WONDR komt.

Kan ik aan de deur tickets kopen?

Nee. Tickets kunnen uitsluitend via onze website worden gekocht.

Hoe laat moet ik aankomen voor mijn getimede ticket?

Vanwege de huidige omstandigheden kunnen we je niet eerder toelaten dan de tijd op je ticket. We verzoeken je vriendelijk om niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van je tijdslot te komen om wachtrijen te verminderen.

Kan ik op een ander tijdstip komen dan de tijd op mijn ticket?

Ben je te vroeg of te laat? Bij de ingang helpen onze hosts je graag met het vinden van het eerstvolgende beschikbare tijdslot. Houd er rekening mee dat je misschien even moet wachten.

Hoe lang duurt een bezoek aan WONDR?

Dat verschilt per persoon. Een bezoek duurt gemiddeld anderhalf uur. Het tijdstip dat genoteerd staat op het ticket is de aanvangstijd.

Kan ik zelf door de tentoonstelling lopen?

Om aan alle veiligheidsvoorschriften te voldoen, zorgen onze medewerkers voor voldoende afstand tussen groepen in de Experience. Zij kunnen je vragen om naar de volgende ruimte te gaan, zodat je het maximale uit je Experience haalt!

Het is niet mogelijk om terug te keren naar een ruimte die je al hebt bewonderd. Het is dus eenrichtingsverkeer.

Is WONDR geschikt voor alle leeftijden?

WONDR is ontworpen voor iedereen. Kinderen jonger dan 14 jaar moeten altijd worden begeleid door een volwassene. Kinderen jonger dan 11 jaar kunnen ons uitsluitend bezoeken tijdens KIDS TIME. Voorwaarde is wel dat twee kinderen door minstens één verantwoordelijke volwassene worden begeleid. Drie kinderen? Twee volwassenen.

Mag ik foto's en video's maken?

En óf! Elke vorm van zelfexpressie juichen we alleen maar toe, dus voel je tijdens de hele experience vrij om foto’s te maken of te filmen! (En vergeet vooral de officiële hashtag #wondrexperience niet). Media en pers kunnen een e-mail sturen naar [email protected].

Let op: commerciële fotografie is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Mag ik me omkleden?

Nee, het is eenmaal binnen niet mogelijk om je om te kleden. Kleding en andere persoonlijke eigendommen moeten worden opgeborgen in de lockers bij de ingang.

Mogen kinderen gratis mee?

Kinderen tot en met 2 jaar oud mogen gratis naar binnen tijdens KIDS TIME.

Mogen kinderwagens mee naar binnen?

Nee. Kinderwagens worden door ons team veilig voor je opgeslagen bij de ingang.

Is WONDR rolstoelvriendelijk?

We doen er alles aan om WONDR voor iedereen toegankelijk te maken. Momenteel zijn 13 van de 15 ruimtes rolstoelvriendelijk.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Enkel hulphonden mogen mee naar binnen.

Is de Museumkaart geldig bij WONDR?

Nee, wij accepteren de Museumkaart niet.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image