RESERVEER TICKETS

School Experience

Schoolreisjes saai? Niet bij WONDR. Verdwaal in een wonderbaarlijke jungle. Duik in een zwembad van roze marshmallows. Teken op de muren. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ervaar de kunst van het spelen. Beleef de Experience of a life time.

Een excursie was nog nooit zo uitdagend en leuk. WONDR Experience is een buitengewone, magische manier om met je klas op stap te gaan. Denk out of the box en ontplooi jezelf door in de grootste ballenbak te springen die je ooit gezien hebt. Gebruik je fantasie en trigger je marketing brein. Communiceren met kleuren? Jouw boodschap is nog nooit zo origineel en magisch geweest. Laat je sociale media ontploffen van confetti. 

In anderhalf uur ga je met je klas, school of medestudenten door 15 verschillende werelden, gemaakt door de allerbeste kunstenaars. Benieuwd naar wat WONDR is en hoe het ontstaan is? Voordat je groep de Experience beleefd, krijg je een korte uitleg over het WONDR concept en haar oorsprong.  

School bezoeken aan WONDR Experience beginnen tussen 10:30 en 11:30 op maandag tot en met vrijdag. Liever een ander tijdstip? Neem dan contact met ons op.

Maak dit schoolreisje onvergetelijk. Neem vandaag nog contact met ons op.