RESERVEER TICKETS

Pink Beach

Winter

Welkom bij de eeuwigdurende zomer in WONDR’s nieuwe pop-up strand: Pink Beach! Waan je in een onvergetelijke, tropische oasis in Amsterdam. Hoe? Slechts één halte met de metro vanaf Amsterdam Centraal. Jouw dromen worden werkelijkheid, terwijl je een slokje van je favoriete cocktail neemt. Laat het koude, drukke leven achter je en relax. En hoe kan je dat beter doen dan samen met je vrienden? Stap samen in deze zomerse verrassing van Pink Beach! 

Ervaar de magische vibes, laat de warmte je omarmen en het zand door je tenen glijden. Even afkoelen? Neem een duik in het blauwe ballen-bad. Laat je verwennen met heerlijke delicatessen, een goed gekoeld glas wijn en vrolijke palmbomen. 

Maak jouw weekend, verjaardag of vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten! Feest met je voeten in het zand op vrijdag met onze live DJ’s en entertainment. Relax met je vrienden op zaterdag onder de palmbomen en blus het weekend af met een frisse duik in deze warme oase op zondag. Maak onvergetelijke herinneringen en vier het samen in dit 300m2 overdekt, zomers paradijs.

Geniet van echte zomerkriebels en let the good times roll. Een winterdip? Laad jezelf op bij Pink Beach. Koop je tickets online en gun, geef en geniet!

PINK BEACH

BOEK NU

Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Holographic Tree