RESERVEER TICKETS

Veiligheidsmaatregelen

Wij doen er alles aan om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen.

Coronatoegangsbewijs
– Het tonen van een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie, herstel of negatieve test) is verplicht voor het betreden van onze Experience, Roller Dreams en Pink Beach.

Online reservering
– Alle tickets moeten vooraf online worden geboekt, kaartverkoop aan de deur is dus niet mogelijk. We houden ons te allen tijde aan de maximale bezetting zoals voorgeschreven door de RIVM, ons online reserveringssysteem helpt hierbij.

Social distancing
– De anderhalvemeterrichtlijn geldt ook in onze Experience. Ons personeel is getraind om ervoor te zorgen dat bezoekers deze afstand bewaren en zich houden aan de voorgeschreven veiligheids protocols. Gezinnen/huishoudens worden gevraagd om als eenheid afstand te houden van anderen.

Extra hygiënemaatregelen
– Toegewijde ontsmettingsploegen reinigen de Experience meerdere malen per dag en ontsmetten alle high-touch oppervlakken tussen groepen. ‘s Nachts wordt de hele Experience grondig gereinigd met professionele desinfectiemiddelen van hoogwaardige kwaliteit, zoals gebruikt in klinische settings als ziekenhuizen, revalidatiecentra en overige zorginstellingen.

Handhygiëne
– Met 10 handreinigingsstations verspreid door de hele Experience, worden de bezoekers aangespoord om hun handen te desinfecteren voor ze de kamers betreden. Onze hosts dragen ook altijd desinfecterende handgel met zich, de gasten worden dan ook aangemoedigd hier gebruik van te maken. Verder zijn onze toiletten altijd goed bijgevuld met zeep en desinfecterende handgel waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

Schone lucht
– We gebruiken gedurende de hele dag professionele HVAC-ventilatiesystemen om in de Experience een constante luchtcirculatie en zuivering te garanderen. Verder wordt de hele dag frisse lucht van buiten naar binnen geblazen door grote industriële ventilatoren die op ons dak zijn geīnstalleerd.

Blijf thuis
– Niet lekker? Blijf thuis! Je tickets worden geheel gratis omgeboekt naar een andere datum naar keuze. We hopen je snel te zien stralen!