Wij zijn tijdelijk gesloten / We are temporarily closed X

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn onze deuren vanaf 15 december tot nader orde gesloten. Alle voor deze periode geboekte tickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum naar keuze in de komende zes maanden.

Blijf veilig en we hopen je snel te zien bij WONDR!
---
Due to the current Covid-19 measures our doors will be closed from 15 December until further notice. All tickets booked for this period can be rescheduled to another date of your choice in the next six months.

Stay safe and we hope to see you soon at WONDR!

 
RESERVE TICKETS NOW

Onze coronamaatregelen

WONDR is eindelijk terug! Wij doen er alles aan om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van ‘Veilig Samen Uit’.

Verminderde capaciteit
– Onze huidige maximale capaciteit is conform de RIVM richtlijnen en is in overeenstemming met de grootte van onze locatie (1200 m2). Momenteel werken we met 30% van onze normale capaciteit, wat inhoudt dat bezoekers in veel kleinere groepen worden ontvangen.

Online reservering
– Alle tickets moeten vooraf online worden geboekt, kaartverkoop aan de deur is dus niet mogelijk. We houden ons te allen tijde aan de maximale bezetting zoals voorgeschreven door de RIVM, ons online reserveringssysteem helpt hierbij.

Social distancing
– De 1.5 meter afstand richtlijn van de RIVM geldt ook in onze Experience. Ons personeel is getraind om ervoor te zorgen dat bezoekers deze afstand bewaren en zich houden aan de voorgeschreven veiligheids protocols. Gezinnen/huishoudens worden gevraagd om als eenheid afstand te houden van anderen.

Extra hygiënische maatregelen
– Toegewijde ontsmettings ploegen reinigen de Experience meerdere malen per dag en ontsmetten alle high-touch oppervlakken tussen groepen. ‘s Nachts wordt de hele Experience grondig gereinigd met professionele desinfectiemiddel van hoogwaardige kwaliteit, zoals gebruikt in klinische settings, zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra en overige zorginstellingen.

Hand hygiëne
– Met 10 handreiniging stations verspreid door de hele Experience, worden de bezoekers aangespoord om hun handen te desinfecteren voor ze de kamers betreden. Onze hosts dragen ook altijd desinfecterende handgel met zich, de gasten worden dan ook aangemoedigd hier gebruik van te maken. Verder zijn onze toiletten altijd goed bijgevuld met zeep en desinfecterende handgel waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

Mondkapjes
– Het is voor onze medewerkers en bezoekers verplicht een mondkapje te dragen. Bezoekers mogen hun mondkapje tijdelijk verwijderen bij het maken van een foto of video.

Schone lucht
– We gebruiken gedurende de hele dag professionele HVAC-ventilatiesystemen om in de Experience een constante luchtcirculatie en zuivering te garanderen. Verder wordt de hele dag frisse lucht van buiten naar binnen geblazen door grote industriële ventilatoren die op ons dak zijn geīnstalleerd.

Temperatuur meten
– Bij de ingang hebben we contactloze temperatuurcontroles geïmplementeerd. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de mensen met een verhoging de Experience niet betreden. In dergelijke gevallen boeken we de tickets om naar een andere datum naar keuze. Ook onze medewerkers ondergaan dagelijks de temperatuur meting voordat hun dienst begint.

Blijf thuis
– Niet lekker? Blijf thuis! Je tickets worden geheel gratis omgeboekt naar een andere datum naar keuze. We hopen je snel te zien stralen!