RESERVEER TICKETS

experience the art of play

Welkom bij WONDR Experience, een kleurrijk stukje hemel op aarde waar lachen, gieren, brullen vooraan staan. Zo is WONDR ontworpen om al je zintuigen op verrassende en onverwachte wijze te prikkelen. Het is een plek die creativiteit, fantasie en pure blijdschap oproept. Ontdek het geheim van de eeuwige jeugd en kom spelen! 

Als eerste experience museum van Nederland, is WONDR experience anders dan anders. Dus vergeet het idee van traditioneel kunst kijken of een alledaags uitje want hier is niks traditioneels, alledaags of gewoons aan. Bij WONDR is het elke dag een kleurrijk, confetti feestje dus stap nu op onze roze marshmallow wolk en beleef samen met je beste vrienden de wonderen van onze droomwereld: een speelse belevenis om nooit te vergeten! Onze interactieve beleving telt maar liefst 15 kamers vol lol en avontuur in alle kleuren van de regenboog. Kom langs en teken op de muren, dans tussen de glitters en confetti, zing gezellig mee in onze betoverende karaoke booth en neem een duik in de diepe blauwe ‘’wateren’’ van Nederlands grootste ballenbak. Leg je meest magische momenten vast met je eigen camera of flaneer je beste moves voor onze gratis WONDR camera’s als een echt model. Hoe dan ook ben jij straks de kleurrijkste ster van jouw opgefleurde Instagram feed!

Bij WONDR is niks te gek of te kleurrijk. Samen kleuren we de stad roze en bestrooien we het met glitter. De eeuwige regenboog van Amsterdam Noord, is een must-see maar vooral must-experience voor iedereen, voor jong en oud. WONDR nodigt je uit om te spelen en te verkennen, ook de kleintjes. Daarom is er elke woensdag, zaterdag en zondag KIDS Time. Met marshmallows, glitters, confetti en veel meer leuks heeft WONDR het geheime recept voor pretbekkies ontrafeld. En voor de papa’s en mama’s hoort daar natuurlijk flinke korting bij voor de kids. Dus parkeer je auto samen met je dagelijkse verplichtingen en verantwoordelijkheden voor de deur en geniet van een onvergetelijk uitje met het hele gezin!

 

KOOP KIDS TIME TICKETS

KOOP TICKETS

 

Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Holographic Tree