RESERVEER TICKETS

Kids Time

WONDR is een meeslepende en kunstzinnige ervaring in de vorm van een speeltuin voor volwassenen… maar we begrijpen dat kinderen het ook leuk vinden!

En daarom hebben we KIDS TIME in het leven geroepen: een speciale tijd waarin we families met hun kinderen verwelkomen.

Tijdens KIDS TIME gaan bezoekers tot en met 10 jaar met korting naar binnen (kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang). Houd er rekening mee dat kinderen tot en met 10 jaar buiten KIDS TIME niet zijn toegestaan. Ben je een ouder, verzorger of bezoeker buiten deze leeftijdscategorie en wil je graag naar KIDS TIME komen? Zorg er dan voor dat je een regulier ticket koopt.

De openingstijden voor KIDS TIME zijn woensdag van 12:30 – 16:00 uur (entree). Zaterdag en zondag van 9:00 -12:30 uur (entree). Eenmaal binnen kun je genieten van al onze installaties voor maximaal twee uur.

Kinderen tot en met 10 jaar moeten worden vergezeld door een verantwoordelijke volwassene (bijvoorbeeld: twee kinderen, twee volwassenen). Kinderen van 11 tot en met 13 jaar zijn te allen tijde welkom bij WONDR, maar moeten om veiligheidsredenen vergezeld worden door één volwassene per groep kinderen in deze leeftijdscategorie.

Tijdens de zomervakantie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn om al jullie magische momenten vast te leggen!

KOOP KIDS TIME TICKETS

Tijdens vakanties in oktober hebben we elke dag KIDS TIME: 12 t/m 16.10 en 19 t/m 24.10 van 10:00-12:00

Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Marshmallow Holographic Tree