RESERVEER TICKETS


Welkom bij de nieuwe Frozen Special bij WONDR Experience!

Van 13 oktober t/m 1 december.

Deze herfst kun je je onderdompelen in de winterse wereld van Elsa, Anna en Olaf met de nieuwe Frozen Special bij WONDR. Laat je meevoeren in de sneeuwpret en verken een magische nieuwe ruimte, in samenwerking met Disney gecreëerd ter ere van het 10-jarig jubileum van Frozen.

BOEK NU

Verwacht een hartverwarmende reis door Frozen waarbij je van Amsterdam naar het betoverde land voorbij Arendelle wordt gebracht. Verrijk je Frozen Special ervaring met prachtige souvenirs, exclusieve Frozen merchandise en Frozen treats om bij weg te smelten.

Laat de ijsmagie van Disney’s Frozen dit najaar tot leven komen en boek vandaag nog je presale tickets! Beschikbaarheid is beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt.

BOEK NU

Wil je meer weten over de Frozen Special? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de details over dit evenement.

Praktische informatie:
Om de Frozen Special te bezoeken, heb je een ticket voor WONDR of KIDS TIME (voor kinderen van 10 jaar en jonger) nodig. Dit ticket geeft je toegang tot het nieuwe Frozen-gedeelte, evenals de andere ruimtes binnen WONDR Experience, het Galaxy Cafe en de Merchandise Store. De Frozen Special is geopend voor publiek van 13 oktober t/m 1 december.

🎉 Ontdek de Frozen Special + 15 interactieve ruimtes en het Galaxy Cafe
⭐ Bezoekers beoordelen ons met een 4,7 op Google
👨‍👩‍👦‍👦 Gereduceerde tarieven voor kinderen van 10 jaar en jonger tijdens KIDS TIME
🚊 Op slechts 1 metrohalte vanaf Amsterdam Centraal Station
🚘 Betaalbaar parkeren voor de deur

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID:

Reserveer je tijdslot

WONDR is 7 dagen per week geopend:
Maandag t/m zondag van 10:00 tot 19:00

BOEK NU